HUR HANDLAR JAG PÅ PAMPAS? FAQ

 • PAMPAS ÄR ETT MADE-TO-ORDER-BRAND DÄR DU SOM KUND FÅR HANDTILLVERKADE OCH ANPASSADE KLÄDER SYDDA I SVERIGE PÅ BARA ETT PAR VECKOR!
 • HUR VET JAG OM ETT PLAGG FINNS ATT KÖPA? Vid varje plagg står  hur många plagg det finns material till att sy upp efter beställning.

 • VART ANGER JAG MINA MÅTT?
  Ange dina mått i meddelandefältet vid beställning. Hittar du inte fältet och har svårt att veta vilka mått du ska skicka så lämna fältet tomt. Jag hör alltid av mig om det är mått som saknas som behövs för att kunna sy. Det är alltså lugnt ifall du inte fyller i mått vid beställning – det löser vi i efterhand isf!

 • VILKA MÅTT SKA JAG SKRIVA?
  Om du är osäker på vilka mått vi behöver kan du som standard ange; byts, midja, stuss, överarmomkrets samt din längd. Men lugn, vi hör alltid av oss om det är mått som saknas eller behöver kompletteras osv! Vi syr ingenting om vi inte har den infon vi behöver!
 • OM DET STÅR ATT ETT PLAGG FINNS I LAGER, VAD BETYDER DET?
  Lagersaldot betyder inte att det finns plagg färdiga, utan hur mycket tyg vi har tillgång till för att sy upp plagget.
 • FÅR JAG PLAGGET DIREKT EFTER BESTÄLLNING? Eftersom allt sys upp efter beställning är det en tillverkningstid på upp till 5 veckor, beroende på belastning (med reservation för annan tid p.g.a oförutsägbara händelser.)
 • FINNS DET PLAGG SOM ÄR FÄRDIGSYDDA OCH LEVERANSKLARA? I butik finns leveransklara plagg. Du kan alltid maila och kolla gällande det plagget du är intresserad av, ifall det finns färdigt eller hur lång tid det förväntas ta! kontakt@pampas.nu
 • JAG SKA GIFTA MIG OM EN MÅNAD, HINNER JAG FÅ PLAGGET I TID? Är du i behov av att få plagget tidigare, t.ex till någon högtid; maila kontakt@pampas.nu och se om detta är möjligt att lösa – det mesta går alltid att fixa!
 • MITT FAVORITPLAGG STÅR SOM SLUTSÅLT, KOMMER DET KOMMA NYA? Är ett plagg slutsålt kan du alltid maila lista@pampas.nu för att få eventuella uppdateringar om plagget skulle komma åter i lager.
 • KAN JAG TESTA PLAGGEN NÅGONSTANS? I PAMPAS store på Nobelvägen 90 i Malmö är du välkommen att prova.
 • RETUR
  För att göra en retur mailar du retur@pampas.nu där du får information om hur du utför en godkänd retur. Vi slänger INGA returer utan hyr ut eller säljer såklart dessa vidare.