ALLMÄNNA VILLKOR

Byte 30 dagar
Du har rätt att byta nya, oanvända  produkter i 30 dagar från den dag du fick dem, förutsatt att modellen inte är specialbeställd (d.v.s måttbeställd) eller utanför standardmåtten som anges på respektive plagg. För att få mer information om hur du går tillväga med bytet; maila byte@pampas.nu 


Ångerrätt/retur

Du har rätt att returnera nya, oanvända  produkter i 14 dagar från den dag du fick dem, förutsatt att modellen inte är specialbeställd (d.v.s måttbeställd) eller utanför standardmåtten som anges på respektive plagg. Pengarna betalas ut till dig (genom samma betalmetod som du betalt med) efter att plagget kommit till Pampas (och det kontrollerats att det är i samma skicka som det skickades i), senast 30 dagar efter mottagande. Frakt återbetalas ej.

Om du vill göra en retur, vänligen skicka ett mejl till retur@pampas.nu och låt oss veta vilken beställning du vill returnera. Skriv RETUR i ämnesraden. Görs returen efter de 14 dagarna behandlas ärendet som ett byte och ett värdekort med summan av plaggets nuvarande värde skickas till den mailadress som kopplats till köpet.

Frakt och ansvar står köparen för tills det att paketet är Pampas tillhanda. Rekommenderar därför att du använder spårbar frakt. Försvinner paketet i postgången ersätts detta inte av Pampas, utan en ev. förlustanmälan till valt fraktbolag görs isf av kunden. När du köpt frakt till returen: OBS! Maila ALLTID SPÅRNINGSNR till denna mail, då aviseringar via postens egna system inte alltid kommer fram och paketet i dessa fall riskerar att ligga på utlämningsstället tiden ut, och sedan kasseras av posten.

EJ UTHÄMTAT PAKET
Om du beställt ett plagg som du väljer att inte hämta ut tas en administrativ avgift ut på 400SEK som dras på den återbetalade summan. Är plagget måttbeställt gäller samma villkor som vanlig retur, inga måttbeställda plagg tas tillbaka.

Garantier/reklamation
Om det finns en synlig skada på produkten när den först anländer kan produkten bytas mot en ny. I det här fallet, mejla info@pampas.nu med ett bifogat foto, och ge oss så mycket information som möjligt om det felaktiga föremålet.

Reservation
Pampas reserverar sig för ev ändringar och undantag gällande produktbeskrivningar, tillverkningstider och annat. Läs noga beskrivning för respektive plagg för att försäkra dig om att du fått rätt information gällande valt plagg. 

Priser och betalningar

Priset för varje artikel på vår webbplats inkluderar moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter: moms, frakt och betalning. Vi erbjuder våra kunder att använda kortbetalning via PayPal, Klarna samt banköverföring via internetbank eller Swish.

För beställningar med leveransadress utanför Sverige ska eventuella tullkostnader och skatter betalas av kunden. För beställningar med leveransadress utanför EU debiteras du inte svensk moms.

Leverans

Leveranstiden förväntas ta mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Din beställning kommer att skickas via Postnord. Leveranser till andra länder förväntas ta mellan 3-10 arbetsdagar, beroende på ditt land. Leveranstiderna är endast en uppskattad rekommendation och ingen garanti. OBSERVERA att leveranstiden är den tiden det tar för försändelsen att komma fram och är alltså inte tillverkningstiden. Tillverkningstiden varierar på upp till 7,  med reservation för eventuella ändringar.

 

Hyra plagg
Vid hyra av plagg gäller följande; plagget ska returneras inom överenskommen hyresperiod (om inget annat angetts så är det en vecka plagget hyrs). Plagget får lov att returneras i använt skick. Pampas står för tvätt/vädring. Mindre slitage är också okey. Är plagget väldigt trasigt vid mottagande debiteras hyrestagaren för plaggets ordinarie pris. Gäller hyran plagg som bara finns i ett exemplar och som inte är tillsalu debiteras hyrestagaren plaggets hyrpris x 10. Vid icke återlämnande av hyrplagg debiteras kunden samma pris som plagget har vid försäljning. Säljs inte plagget debiteras kunden 10.000 SEK för plagget ifall det inte lämnas tillbaka. Överträder hyrestagare hyrtiden debiteras denne med hyrpriset per påbörjad vecka. Debitering sker via faktura till beställare av hyrplagg.