Kaftan FLING

1090 kr

En kaftan i underbart blommigt tyg i en härlig rosa nyans! Använd över en stickad tröja och ett par jeans till våren, eller bär den som den, luftig och härlig, till sommaren. Perfekt till varma dagar på stranden eller som klänning på midsommar!
Tyget är lent och väldigt lätt. Faller snyggt!

Kaftanen är 100% svinnfri då överblivet tyg sytts till midje/huvudband som medföljer utan extra kostnad!
Kaftanen är försedd med tryckknappar.
Sydd i tunn och luftig halvtransparent chiffong 100% polyester

ONE SIZE! ca 130 cm lång.

För att se kaftanmodellen på en person, klicka HÄR!
OM PAMPAS KAFTANER: Alla Pampas kaftaner är samma modell. En voluminös och vid modell i ONE SIZE. Den är ärmlös, men p.g.a den vida modellen hänger sidan av kaftanen ner och bildar som en ärm innan öppning för armen. Kaftanen passar liten som stor och har en vidd på ca 120 cm och en total omkrets på ca 240 cm. Längden är som standard ca 135 cm, men önskar du annan längd anger du detta vid beställning så syr jag upp efter önskad längd. Bredden går ej att ändra då modellen kräver vidden för att ärmarna ska hamna på rätt ställe. OBS! CA mått!

 

(Alla mina produkter sys upp efter beställning eftersom jag vill minimera ev. lagersvinn. Produktionstiden för plaggen är 1-6 veckor ((med reservation för ändringar)), beroende på hur många beställningar jag arbetar med för tillfället. Om det står att plagget finns i lager betyder det INTE att plagget är färdigt för leverans. Utan att jag har tyg att sy upp plagget) Vid speciella tillfällen och önskemål om snabbare tillverkningstid maila linnea@pampas.nu så löser vi något! Maila även om du undrar över något!)

SLUTSÅLD

Du kanske också gillar …