Rea!

HILDA Kaftan (olika färger)

799 kr850 kr

Uppföljaren till kaftanen FJÄDERFÄ.
En otrolig kaftan i 3D-printat tyg vilket verkligen gör den levande och unik.
Kaftanen är försedd med tryckknappar vilket gör att den går att bära både öppen och knäppt. Det ingår även ett midjeband/huvudband som är sytt utav överblivet tyg vilket gör kaftanen 100% svinnfri.

Bär kaftanen över ett par jeans och en t-shirt för att piffa till vardagsoutfiten eller sätt bandet i midjan och du får istället en festlig klänning!
Kaftanens naturliga material gör den också perfekt att bära över badkläderna en varm sommardag!

Kaftanen passar liten till stor och är s.k one size. Ange om du önskar annan längd vid beställning (annars sys den till 125 cm lång).

100% bomull 100% svinnfri

OM PAMPAS KAFTANER: Alla Pampas kaftaner är samma modell. En voluminös och vid modell i ONE SIZE. Den är ärmlös, men p.g.a den vida modellen hänger sidan av kaftanen ner och bildar som en ärm innan öppning för armen. Kaftanen passar liten som stor och har en vidd på ca 120 cm och en total omkrets på ca 240 cm. Längden är som standard ca 135 cm, men önskar du annan längd anger du detta vid beställning så syr jag upp efter önskad längd. Bredden går ej att ändra då modellen kräver vidden för att ärmarna ska hamna på rätt ställe. Kolla HÄR för att se kaftanen på kunder!

(Alla mina produkter sys upp efter beställning eftersom jag vill minimera ev. lagersvinn. Produktionstiden för plaggen är 1-6  veckor, beroende på hur många beställningar jag arbetar med för tillfället. Maila linnea@pampas.nu om du undrar över något!)
TVÄTTRÅD: Tvätta Hilda i maskin, 40 grader. Torkas hängande.

Ytterligare information

FÄRG

GRÖN, BLÅ, VIT, SVART