ALLMÄNNA VILLKOR

Ångerrätt/retur
Du har rätt att returnera nya, oanvända  produkter i 14 dagar från den dag du fick dem, förutsatt att modellen inte är specialbeställd (d.v.s måttbeställd) eller utanför standardmåtten som anges på respektive plagg (d.v.s att om det står att ett plagg finns i storlek s-l så är xs eller xl en specialbeställd storlek och då är retur ej möjlig).

Om du vill göra en retur, vänligen skicka ett mejl till retur@pampas.nu och låt oss veta vilken beställning du vill returnera. Skriv RETUR i ämnesraden.

Du är skyldig att hålla produkten i dess orörda och befintliga skick. Begagnade produkter accepteras inte som en giltig retur.

Produkterna ska skickas tillbaka i likvärdig paketering som du mottog produkten i. 

Returer och kostnader i samband med dessa (frakt etc.) står kunden för och kunden är personligen ansvarig för produkterna under returen tills dess att de når Pampas. Returer som har gått förlorade under transitering kommer inte att godkännas. Därför rekommenderar vi att använda spårbar försändelse (ex. rekommenderat brev). Retur som skickas senare än 14 dagar efter mottagande är ej giltig och pengar återbetalas ej utan ett värdekort med produktens summa skickas istället till kunden. Om du vill byta istället för en återbetalning står Pampas för kostnaden för frakt på ny vara tillbaka till dig. När den returnerade varan kommit fram till Pampas och kontrollerats så att den är i bra skick betalas pengarna ut genom samma betalningsmetod som du betalade så fort som möjligt, som längst 30 dagar. Fraktkostnad betalas ej tillbaka.

Obs! Ej retur på reavaror!

EJ UTHÄMTAT PAKET
Om du beställt ett plagg som du väljer att inte hämta ut tas en administrativ avgift ut på 400SEK som dras på den återbetalade summan. Är plagget måttbeställt gäller samma villkor som vanlig retur, inga måttbeställda plagg tas tillbaka.

Garantier/reklamation
Om det finns en synlig skada på produkten när den först anländer kan produkten bytas mot en ny. I det här fallet, mejla info@pampas.nu med ett bifogat foto, och ge oss så mycket information som möjligt om det felaktiga föremålet.

Reservation
Pampas reserverar sig för ev ändringar och undantag gällande produktbeskrivningar, tillverkningstider och annat. Läs noga beskrivning för respektive plagg för att försäkra dig om att du fått rätt information gällande valt plagg. 

Priser och betalningar

Priset för varje artikel på vår webbplats inkluderar moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter: moms, frakt och betalning. Vi erbjuder våra kunder att använda kortbetalning via PayPal, Klarna samt banköverföring via internetbank eller Swish.

För beställningar med leveransadress utanför Sverige ska eventuella tullkostnader och skatter betalas av kunden. För beställningar med leveransadress utanför EU debiteras du inte svensk moms.

Leverans

Leveranstiden förväntas ta mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Din beställning kommer att skickas via Postnord. Leveranser till andra länder förväntas ta mellan 3-10 arbetsdagar, beroende på ditt land. Leveranstiderna är endast en uppskattad rekommendation och ingen garanti. OBSERVERA att leveranstiden är den tiden det tar för försändelsen att komma fram och är alltså inte tillverkningstiden. Tillverkningstiden varierar på upp till 7,  med reservation för eventuella ändringar.