Hej! Vad roligt att du hittat hit. Linnea heter jag och det är jag som driver Pampas.

Lite om hur jag jobbar och tänker
Pampas jobbar i allra största mån svinnfritt och försöker alltid sträva efter att ta tillvara på allting som blir över vid produktion. Kaftanerna är 100% svinnfria och mina kimonos 99% svinnfria. Övriga plagg jobbar jag efter mönster som har så lite svinn som möjligt och detta deklareras vid respektive plagg.
Får jag tyg eller applikationer över sparar jag alltid dessa och skapar någonting annat av! 

Pampas tror på småskalighet och syr därför upp Plagg efter beställning – ingen onödig tillverkning eller lagerhållning! Därför tar det 1-3 veckor innan du får ditt plagg efter att du beställt det – men den som väntar på något gott..

Om Pampas

År 2018 startade vännerna Linnéa & Therese Pampas. Med stor passion för att skapa och vara kreativa formades verksamheten och snabbt kom de unika kaftanerna att bli Pampas signum. År 2020 tog Linnéa över verksamheten och driver den vidare framåt. Kaftanerna står fortfarande i centrum, men andra plagg – även dessa unika – har kommit att bli en allt större del av Pampas senaste tiden. Pampas är huvudsakligen webb-baserad, men säljs även i utvalda butiker och vissa design- och hantverksmarknader. Pampas mål och drivkraft är att skapa plagg och accessoarer och sticker ut, är personliga och unika i sitt slag. Alla plagg designas och sys upp utav Linnea. 

Pampas står för allas rätt till lika värde, varesig kön, hudfärg, sexuell läggning, religion, funktion & form. 

Har du frågor. funderingar eller synpunkter på företaget får du jättegärna höra av dig till mig, Linnea, som driver företaget. Du når mig på linnea@pampas.nu 

Pampas är en enskild firma (Linnea Samia Khalil), innehar F-skattsedel och är registrerad för moms. 

Organisationsnummer: 8710014906