Hej! Vad roligt att du hittat hit. Linnéa heter jag och det är jag som driver Pampas.

 

Pampas är ett livsstilsmärke med bas i Malmö. Pampas plagg designas och sys upp i ateljén som ligger i anslutning till Pampas showroom/butik på Nobelvägen 90 i Malmö. Där hittar du även ett brett utbud av spännande accessoarer och tillbehör, noga utvalt för att passa Pampas plagg.

 

 

Pampas försöker alltid sträva efter att ta tillvara på spill som blir över vid produktion. Tar fram mönster med så lite svinn som möjligt.
Blir det tyg eller applikationer försöker vi skapa någonting annat av detta.

 

 

Pampas tror på småskalighet och syr därför upp Plagg efter beställning – ingen onödig tillverkning eller lagerhållning!

 

 

Så startade Pampas

År 2018 startade vännerna Linnéa & Therese hobbyverksamheten Pampas. Med stor passion för att skapa och vara kreativa formades verksamheten och snabbt kom de unika kaftanerna att bli Pampas signum. År 2020 tog Linnéa över verksamheten, registrerade företag och driver idag verksamheten vidare framåt. Kaftanerna står fortfarande i centrum, men andra plagg – även dessa unika – har kommit att bli en allt större del av Pampas senaste tiden. 

Pampas mål och drivkraft är att skapa plagg som sticker ut, är personliga och unika i sitt slag. Alla plagg designas av Linnea och sys därefter upp av fantastiska sömmerskor som jobbar in-house. 

Pampas står för allas rätt till lika värde, varesig kön, hudfärg, sexuell läggning, religion, funktion & form. 

Har du frågor. funderingar eller synpunkter på företaget får du jättegärna höra av dig till mig, Linnea, som driver företaget. Du når mig på linnea@pampas.nu 

Pampas är en enskild firma (Linnea Samia Khalil), innehar F-skattsedel och är registrerad för moms. 

Organisationsnummer: 8710014906