HYRA | ZAHARA t-shirt

450 kr

TILLGÄNGLIG

3d-printat tyg med blommor skapad av spillbitar från övrig produktion, t-shirten du kommer att älska!

ZAHARA T-shirten är en tidlös och vacker klassiker, ett måste i garderoben! Tillverkad av spillbitar från tillverkningen av vår ZAHARA kjol och ZAHARA top, är denna T-shirt ett perfekt exempel på vår strävan att ta tillvara på spill och skapa annat utav detta.

Den här T-shirten har 3D-blommor på kroppen som ger den en härlig och lekfull look. Vita organzaärmar ger en elegant touch och är perfekt för att skapa en kontrast till de färgglada blommorna. Du kan enkelt klä upp eller ner ZAHARA T-shirten beroende på tillfälle. Du kan givetvis maxa looken med både kjol och t-shirt för att få det att se ut som en klänning. Eller varför inte bära t-shirten till ett par jeans, för en edgy och cool look!

PAMPAS RENT

När du lagt plagget i varukorgen och checkat ut kontaktar vi dig via mail för att ta reda på vilken vecka hyran av plagget gäller samt övrig information.

Du får plagget önskad vecka. Du får en returkod via mail som du enkelt kan använda efter hyrperioden är över och plagget ska skickas tillbaka.

Vid hyra av fler än ett plagg; ange rabattkoden RENT i kassan så får du 50% avdrag på det dyraste plagget.


Plagget returneras i använt men helt skick. D.v.s samma skicks om vid mottagande men givetvis använt då det är meningen att plagget ska leva och levas i.