NOVA dress

2950 kr

TILLGÄNGLIG

En randig långklänning i luftigt popplintyg med knyt i ryggen och snygga detaljer!

Denna långklänning är en dröm för sommardagar och strandfester. Tillverkad av mjukt och lätt popplintyg, är den perfekt för varma dagar när du vill känna dig både sval och bekväm. Klänningen är ljusblå-randig vilket ger en fräsch och svalkande känsla.

Den har också en knytning i ryggen, som inte bara ger dig en anpassad passform, utan också tillför en fin touch. Ryggknutarna gör att klänningen sitter bekvämt på plats samtidigt som den framhäver din silhuett, på det sätt du önskar.

Ange följande mått vid beställning; din längd, byst, midja, överarmsbredd
(det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.)

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.ryggknutning perfekt för varma sommardagar. Den är tillverkad av mjukt och lätt popplintyg och ger en fräsch och bekväm känsla. Klänningen är enkel men elegant och passar perfekt för en avslappnad strandfest eller sommarevenemang.