JILDA fringe jacket | ONE ITEM ONLY

3550 kr

SISTA CHANSEN

Denna jacka skiljer sig från mängden med sin livliga och fransar i ombrefärgning i en härlig knallrosa nyans.

Låt dig svepas iväg av en färgsprakande och unik stil med vår fantastiska tylljacka med rosa fransar! Denna jacka är designad för att skilja sig från mängden med sin livliga och trendiga ombrefärgning i en härlig knallrosa nyans.

Tylltyget ger en lätt och luftig känsla, perfekt för vår och sommar, medan fransarna som pryder jackan ger en lekfull touch till ditt utseende. Det är en jacka som omedelbart kommer att ge dig en bold look.

Jackan är enkel att matcha med många olika plagg och tillfällen. Styla den med ett par jeans och vita sneakers för en avslappnad och trendig look, eller kombinera den med en klänning och klackar för en mer formell och chic stil. Oavsett hur du väljer att bära den, kommer denna jacka definitivt att bli en favorit i din garderob!

Så om du letar efter en jacka som verkligen sticker ut från mängden, med en stark och självsäker färg och lekfulla fransdetaljer, då är vår tylljacka med rosa fransar det perfekta valet för dig!

Ange följande mått vid beställning; bystmått samt din längd (det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.)

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.