FJÄDERFÄ svart

1550 kr

Pampas bästsäljare – FJÄDERFÄ. En otrolig kaftan som drar blickarna till sig! 3D-printat tyg vilket gör den levande och häftig.

SLUTSÅLD

Beskrivning

Pampas bästsäljare – FJÄDERFÄ. En otrolig kaftan som drar blickarna till sig! 3D-printat tyg vilket gör den levande och häftig.

Kaftanen är försedd med tryckknappar vilket gör att den går att bära både öppen och knäppt. Det ingår även ett midjeband som är sytt utav överblivet tyg vilket gör kaftanen 100% svinnfri.

Bär kaftanen över ett par jeans och en t-shirt för att piffa till vardagsoutfiten eller sätt bandet i midjan och du får istället en festlig klänning!

100% polyester 100% svinnfri

OM PAMPAS KAFTANER: Alla Pampas kaftaner är samma modell. En voluminös och vid modell i ONE SIZE. Den är ärmlös, men p.g.a den vida modellen hänger sidan av kaftanen ner och bildar som en ärm innan öppning för armen. Kaftanen passar liten som stor och har en vidd på ca 120 cm och en total omkrets på ca 240 cm. Längden  på Fjäderfä svart är som standard ca 125-135 cm, men önskar du annan längd anger du detta vid beställning så syr jag upp efter önskad längd. Bredden går ej att ändra då modellen kräver vidden för att ärmarna ska hamna på rätt ställe. Kolla HÄR för att se kaftanen på kunder!

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.

Ytterligare information

FÄRG

LJUSBLÅ/TURKOS, MOSSGRÖN, MOSSGUL, MÖRKBLÅ, GRÅBLÅ/DUVBLÅ, SVART, ORIGINAL, LILAC 80s