FJÄDERFÄ signal red [LIMITED EDITION]

1550 kr

LIMITED ITEMS! Denna färg kommer i limiterad upplaga, först till kvarn.

Pampas bästsäljare – FJÄDERFÄ. En otrolig kaftan som drar blickarna till sig! 3D-printat tyg vilket gör den levande och häftig. Kaftanen har synts i många offentliga sammanhang bl.a på Farah Abadi under hennes programledarvecka i Musikhjälpen 2020.

Kaftanen är försedd med tryckknappar vilket gör att den går att bära både öppen och knäppt. Det ingår även ett midjeband som är sytt utav överblivet tyg vilket gör kaftanen 100% svinnfri.

Bär kaftanen över ett par jeans och en t-shirt för att piffa till vardagsoutfiten eller sätt bandet i midjan och du får istället en festlig klänning!

100% polyester 100% svinnfri

 

OM PAMPAS KAFTANER: Alla Pampas kaftaner är samma modell. En voluminös och vid modell i ONE SIZE. Den är ärmlös, men p.g.a den vida modellen hänger sidan av kaftanen ner och bildar som en ärm innan öppning för armen. Kaftanen passar liten som stor och har en vidd på ca 120 cm och en total omkrets på ca 240 cm. Kolla HÄR för att se kaftanen på kunder!

Alla mina produkter sys upp efter beställning eftersom jag vill minimera ev. lagersvinn. Produktionstiden för plaggen är 1-6 veckor, beroende på hur många beställningar jag arbetar med för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du undrar över något eller vill stämma av aktuell tillverkningstid!

SLUTSÅLD

Ytterligare information

FÄRG

LJUSBLÅ/TURKOS, MOSSGRÖN, MOSSGUL, MÖRKBLÅ, GRÅBLÅ/DUVBLÅ, SVART, ORIGINAL, LILAC 80s