FJÄDERFÄ The Original dress

1800 kr

TILLGÄNGLIG

FJÄDERFÄ dress, äntligen är den populära kaftanen/kimonon här som ny modell; klänning!

FJÄDERFÄ DRESS är en unik klänning som är sydd i ett 3D-tyg med fransar. Denna klänning är ursprungligen designad som en kaftan och kimono, men har nu omvandlats till en klänning som passar perfekt för alla tillfällen och ger en fantastiskt slående look och känsla som gör att du sticker ut från mängden.

Denna klänning syr vi i önskad färg av de alternativ vi har tyg till, så du kan välja en färg som passar din personlighet och stil perfekt. Med FJÄDERFÄ DRESS kan du vara säker på att du kommer att se fantastisk ut på olika evenemang så som bröllop, middagar, födelsedagsfester och mycket mer.

Ange följande mått vid beställning; din längd, byst, midja, stuss (har du inte dina mått vid beställning eller om något mått saknas vid beställning kommer vi att kontakta dig innan vi börjar sy för att ta reda på det vi behöver, så det går alltså att först beställa och sen komma med mått.)

Ange vilken färg du önskar klänningen i (färgexempel ser du bland bilderna, då i kaftanmodell); svart, vit, mint, powder pink, peach, olive, dark blue, signal red.

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.