ZAHARA t-shirt black [LIMITED ITEM]

1190 kr

TILLGÄNGLIG

3d-printat tyg med blommor skapad av spillbitar från övrig produktion, t-shirten du kommer att älska!

ZAHARA T-shirt – BLACK! En limiterad upplaga av storfavoriten Zahara. En tidlös och vacker klassiker, ett måste i garderoben! Tillverkad av spillbitar från tillverkningen av vår ZAHARA kjol och ZAHARA top, är denna T-shirt ett perfekt exempel på vår strävan att ta tillvara på spill och skapa annat utav detta.

Den här T-shirten har 3D-blommor på kroppen som ger den en härlig och lekfull look. Vita yviga ärmar ger en elegant touch och är perfekt för att skapa en kontrast till de färgglada blommorna. Du kan enkelt klä upp eller ner ZAHARA T-shirten beroende på tillfälle. Du kan givetvis maxa looken med både kjol och t-shirt för att få det att se ut som en klänning. Eller varför inte bära t-shirten till ett par jeans, för en edgy och cool look!

Ange följande mått vid beställning; byst, stuss, din längd
(det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.)

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.