JUU set

2580 kr

Tvådelat set med korallröda byxor i mesh och blommor och matchande tröja.

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn, tiden för detta variera. Önskas speciellt datum för leverans, vänligen ange detta vid beställning så kontaktar vi dig om tillverkningen skulle ta längre tid än önskat!

Ange följande mått vid beställning; byst, midja, innerbenslängd, din längd
(det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.

SLUTSÅLD

Beskrivning

Produktbeskrivning: Tvådelat set med korallröda byxor i mesh och blommor och matchande tröja – en perfekt kombination av stil och komfort. Tillsammans bildar byxorna och tröjan ett snyggt och iögonfallande tvådelat set. Du kan bära dem tillsammans för en sammanhängande outfit eller mixa och matcha dem med andra plagg i din garderob för att skapa olika stilar och uttryck. Oavsett om du väljer att bära detta set till en festlig tillställning, en dag på kontoret eller en avslappnad utomhusaktivitet, kommer du att känna dig både bekväm och trendig. Sätt din personliga prägel på denna outfit genom att addera accessoarer och skor som kompletterar din stil och gör den till din alldeles egna.