JUU byxor

1480 kr

Korallröda blommönstrade meshbyxor med raka ben, sommarens festligaste byxa!

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn, tiden för detta varierar därför. Önskas speciellt datum för leverans, vänligen ange detta vid beställning så kontaktar vi dig om tillverkningen skulle ta längre tid än önskat!

Ange följande mått vid beställning; midjemått, innerbenslängd, stuss
(det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.

SLUTSÅLD

Artikelnr: juu_byxor Kategorier: , , , , Etiketter: , , , , , , ,

Beskrivning

Produktbeskrivning: Korallröda blommönstrade meshbyxor med raka ben och resår i midjan för överlägsen komfort.

Vill du skapa en trendig och stilfull look? Då är dessa korallröda byxor det perfekta valet för dig. Tillverkade av högkvalitativ mesh med en förtrollande blommönsterdesign, kommer dessa byxor definitivt att få dig att sticka ut i mängden.

Det raka benet ger en elegant och sofistikerad silhuett, samtidigt som det ger en avslappnad och ledig känsla. Du kommer att uppskatta det lediga passformen som ger dig rörelsefrihet och bekvämlighet under hela dagen. Oavsett om du bär dem till vardags eller för en speciell händelse, kommer dessa byxor att ge dig en unik och elegant stil.

Resåren i midjan är en praktisk funktion som ger justerbarhet och en perfekt passform för alla kroppstyper. Du kan vara säker på att byxorna kommer att sitta bekvämt på plats utan att kännas för åtsittande eller begränsande.

Så addera dessa korallröda byxor med blommor till din samling och känn dig både bekväm och chic på samma gång. Gör ett statement med din stil och bli föremål för beundran med dessa fantastiska meshbyxor.