JUNI DRESS

1540 kr

TILLGÄNGLIG

En supersöt organzaklänning som skimrar vackert. Halvomlott och transparent för oändliga kombinationer och looks!

Välkomna JUNI, en ljuvlig klänning som du kommer att älska att ha i din garderob. Denna vackra klänning är tillverkad av ett skirt organzatyg som skimrar i ljuset och dess mjuka lavendelfärg gör den till en riktig dröm att ha på sig.
Med en halvomlott modell, är denna klänning en perfekt balans mellan stil och komfort.
Klänningen är transparent, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen stil. Du kan välja att bära den över en underklänning i matchande färg för en sofistikerad look, eller över ett par jeans för en mer avslappnad outfit.

Oavsett hur du väljer att bära den, kommer denna klänning att lämna ett bestående intryck. Med sin unika design och vackra tyg är det en tidlös och mångsidig del av din garderob som du kommer att älska att bära igen och igen.

Ange följande mått vid beställning; Midja, byst, din längd (det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver).

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.