CIA top

1150 kr

TILLGÄNGLIG

Beskrivning

Denna fantastiska ärmlösa topp är perfekt för den modemedvetna som vill sticka ut från mängden. I en lysande neongul färg kommer denna topp garanterat att locka ögonen till dig varje gång du bär den.
Toppens flowiga och volyminösa design ger en lekfull och avslappnad look samtidigt som den ger en känsla av elegans och stil. Toppen har en bekväm passform och mjuk känsla mot huden.
Den här toppen fungerar lika bra till vardags som till festliga tillfällen, och kan enkelt kombineras med ett par jeans eller en kjol. Den är också lätt att klä upp eller ner beroende på tillfälle.
Så om du är ute efter en trendig och livlig topp som sticker ut från mängden, leta inte längre än den här fantastiska ärmlösa toppen i neongult!

Ange följande mått vid beställning; Ovanför byst
(det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver).

MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn. Efter att du beställt tar det upp till 5 veckor (med reservation för ändringar) innan du får ditt nysydda plagg, beroende på belastning för tillfället. Maila kontakt@pampas.nu om du har frågor rörande aktuell leveranstid eller annat.