FJÄDERFÄ set

2140 kr

TILLGÄNGLIG

FJÄDERFÄ set, ett tvådelat bekvämt set för en personlig stil med pricken över iet!

Finns i följande färger; powder pink (bild), vitt, svart, mint, signal red, dark blue, peach, cobalt blue, brown och olive green. Ange vid beställning vilken färg du önskar setet i.
MADE-TO-ORDER – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn, tiden för detta variera. Önskas speciellt datum för leverans, vänligen ange detta vid beställning så kontaktar vi dig om tillverkningen skulle ta längre tid än önskat!

Ange följande mått vid beställning; byst, midja, stuss, din längd
(det går att beställa plagg utan att ange mått vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.

Detta eleganta och trendiga tvådelade set är perfekt för att ge din garderob en uppdatering med stil och lekfullhet. Setet består av ett par vida byxor och ett matchande linne med tunna satinband, vilket skapar en snygg och sofistikerad look. Linnet har en klassisk ärmlös design och en fin urringning som accentueras av tunna satinband, vilket ger en touch av elegans och femininitet. Den förtjusande mönsterdetaljen av fjäderfä på linnet matchar byxornas design och skapar en sammanhängande och harmonisk look.

Detta fjäderfä set är perfekt för olika tillfällen, från sommarfester till avslappnade dagar på stan. Du kan bära delarna tillsammans för en komplett outfit eller mixa och matcha dem med andra plagg för att skapa olika stilar. Vida byxor och linne är också mångsidiga plagg som kan kombineras separat med andra plagg i din garderob för att skapa olika outfits.