PAMPAS SIGNATURE SPILLSLIPS

650 kr

TILLGÄNGLIG

Spillslipsen är här! Slipsen vi syr av material som blivit över i övrig tillverkning. Du som kund väljer alltså vilket av våra tyger du vill ha slipsen sydd i, baserat på de plagg vi har i webbshoppen.

ON DEMAND – på Pampas syr vi upp efter beställning för att minska lagerhållning och ev. svinn, tiden för detta variera. Önskas speciellt datum för leverans, vänligen ange detta vid beställning så kontaktar vi dig om tillverkningen skulle ta längre tid än önskat!

Ange följande information vid beställning; vilket tyg du vill ha tyget i (alltså namnet på det plagg vi har tyget i), ange även om du önskar en smal eller bred slips.
(det går att beställa plagg utan att ange info vid beställning, då vi alltid kontaktar kund innan vi börjar sy för att få de mått och den info vi behöver.

Vår Unika Spillslips är en utmärkt möjlighet för dig att äga en slips utöver det vanliga. Vi använder oss av spillmaterial från vår övriga produktion för att skapa dessa slipsar, vilket gör varje slips unik och speciell. Kunden har möjligheten att välja tyg utifrån våra andra produkter som finns i lager, vilket ger dig möjlighet att matcha din slips med övriga plagg eller accessoarer i din garderob.