19.03.23 Avstickare

Hej kära läsare!

Jag hoppas ni har det bra idag. Jag ville ta tillfället i akt och berätta om min vecka som jag planerar att tillbringa i Helsingfors. Under veckan kommer jag vara en del av ett spännande projekt där jag har rollen att skriva musik till en föreställning som kommer ha premiär i september. Det här är den första veckan i projektet och jag är otroligt taggad på att se vad de andra har skapat på scenen.

Det här projektet är verkligen något speciellt. Att få möjlighet att vara en del av en skapande process där man tillsammans med andra människor får bygga upp något från grunden är verkligen en unik och fantastisk upplevelse. Det kommer att bli en spännande vecka och jag är övertygad om att jag kommer att lära mig mycket under tiden.

Som musiker och kompositör har jag alltid älskat att skapa musik och att få möjlighet att göra det i ett sammanhang där det finns andra kreativa personer med olika bakgrunder och erfarenheter är verkligen inspirerande. Att få höra deras tankar och idéer kring föreställningen och musiken kommer att bidra till att jag kan skapa något som verkligen passar in i helheten.

Under veckan kommer jag att spendera mycket tid med de andra i projektet och vi kommer att gå igenom allt från musik till scenografi och ljusdesign. Jag ser fram emot att lära mig mer om de olika aspekterna av teater och scenkonst som jag kanske inte har så mycket erfarenhet av.

Det här projektet kommer att bli en utmaning, men jag är övertygad om att det kommer att vara en otroligt givande erfarenhet. Jag ser verkligen fram emot att se hur allt kommer att ta form och att höra den musik jag skapat på scenen. Det kommer att vara fantastiskt att få se allt arbete som vi lagt ner i verket och att få se hur allt sammanflätas på scenen.

Jag vill avsluta detta blogginlägg genom att säga att jag verkligen tror på vikten av att våga ta sig utanför sin comfort zone och att prova på nya saker. Det kan vara skrämmande att ta sig an något nytt, men det kan också vara en av de mest givande upplevelserna i livet. Så var inte rädd för att ta chansen när den kommer, för vem vet vilka fantastiska upplevelser som väntar på andra sidan.

Ha en fantastisk dag, och jag ser fram emot att uppdatera er om mitt arbete under veckan i Helsingfors!

Leave a Comment